Küldetésünk

A WING identitásának alapja, hogy stabil, modern és inspiráló. Ezek azok az alapok, amelyekre minden meghatározó vállalatnak szüksége van. Ezt a szellemiséget a WING már több mint 20 éve olyan megoldásokkal biztosítja, amelyek a céget a hazai ingatlanpiac legsikeresebb szereplőjévé emelték. Cégfilozófiánkban nagy hangsúlyt fektetünk a vállalati társadalmi felelősségvállalásra és a fenntartható épületek létrehozására, hogy egy jobb jövőt építhessünk mindenki számára.

Legfontosabb értékeink a tisztesség, a megbízhatóság és a szakértelem: minden szegmensünkben ezeket az értékeket képviseljük. Hiszünk a célokban is: hogy olyan világszínvonalú épületeket alkossunk, amelyek ikonikus cégek ikonikus otthonai lesznek. Olyan piaci szereplőké, akik a saját területükön vezetők.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ezeket a vállalatokat büszkévé tegyük, amiért otthonukként a WING egyik ingatlanját választották. Ahol élvonalbeli ötletek születnek, és a kiváló munkát a WING által biztosított környezet inspirálja, és ahol ezek a vállalatok dinamikusan növekedhetnek.