Nemzetközi jelenlét

A WING csoport a közép-európai ingatlanpiac egyik meghatározó ingatlanfejlesztője és -befektetője, amely Magyarország mellett, jelen van Lengyelországban az Echo Investment és Németországban a Bauwert AG cégeken keresztül. A WING csoport nemzetközi ingatlanpiaci tevékenységét a WING International fogja össze.

WING International

JELENTŐS NÉMETORSZÁGI JELENLÉT JELENTŐS NÉMETORSZÁGI JELENLÉT

JELENTŐS NÉMETORSZÁGI JELENLÉT

A WING többségi részesedéssel bír Németország egyik legjelentősebb és legelismertebb ingatlanfejlesztőjében a Bauwert AG-ben. 1983-as alapítása óta a Bauwert több, mint 330 ingatlanfejlesztési projektet adott át, összesen 2 millió négyzetméter megépítését is meghaladva.

Bauwert

DINAMIZMUS ÉS FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS DINAMIZMUS ÉS FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS

DINAMIZMUS ÉS FOLYAMATOS NÖVEKEDÉS

Lakó és kereskedelmi épületeinek több, mint 70%-a Berlinben valósult meg, a vállalat eddigi fejlesztési volumene pedig meghaladja a 4,5 milliárd eurót. Működése során nagy hangsúlyt fektet az ESG szempontokra és a magas minőségre, amire alapozva világszínvonalú, fenntartható ingatlanokat hoz létre elsőrangú belvárosi helyszíneken és dinamikusan fejlődő elővárosi területeken.Bővebben

PIACVEZETŐ LENGYELORSZÁGI SZEREPVÁLLALÁS PIACVEZETŐ LENGYELORSZÁGI SZEREPVÁLLALÁS

PIACVEZETŐ LENGYELORSZÁGI SZEREPVÁLLALÁS

A WING az Echo Investment többségi tulajdonosa, amely a legnagyobb lengyel ingatlanfejlesztő cég, és az egyetlen, amely egyszerre bír jelentős tapasztalattal a lakó-, a kiskereskedelmi, illetve az irodapiacon. Ezeken belül a lakószegmensben piacvezető szerepet tölt be Lengyelországban.

echo investment

Desztináció-projektek Desztináció-projektek

Desztináció-projektek

Társadalmilag felelős ingatlanfejlesztőként az Echo Investment jelentős, városformáló, több funkciót ötvöző, emberközpontú desztináció-projektekben is érintett. A cég hét lengyel nagyvárosra fókuszálja fejlesztői tevékenységét: Varsó, Krakkó, Łódź, Wrocław, Katovice, Gdanszk és Poznan. Az eddigi működése során 200 projektben mintegy 2 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett. Az Echo Investment részvényeit 1996 óta jegyzi a Varsói Értékpapír Tőzsde.Bővebben

A WING International
IGAZGATÓTANÁCSA

Noah Steinberg

Az igazgatóság elnöke

Veres Tibor

Igazgatósági tag

Kocsis Péter

Igazgatósági tag

Sass Bence

Igazgatósági tag