A WING-ről

Miért más a WING?

Nem csak épületeket hozunk létre, de partnereinket is építjük.
A WING jövőbemutató módon járul hozzá a városok fejlődéséhez.
Épületei új funkciókkal, emberközpontú, élhető és inspiráló terekkel gazdagítják a környezetünket, a közösségeket.

milliárd EUR

értékű beruházás

fejlesztett épület

000 m2

fejlesztett terület (GLA)

A WING-ről A WING-ről

A WING-ről

Vezető szerepben Magyarországon, az élvonalban a régióban

A WING a közép-európai ingatlanpiac egyik vezető, magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztő és -befektető vállalatcsoportja, amely egyaránt meghatározó részesedéssel rendelkezik Németország, Lengyelország és Magyarország ingatlanpiacain. Magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projektek megvalósítása és az épített környezet fejlesztése mellett.

A WING az ingatlanpiac minden szegmensében jelen van, így irodák, ipari és logisztikai ingatlanok, kiskereskedelemi projektek, szállodák és lakófejlesztések is a portfoliója részét képezik.

TEVÉKENYSÉGI TERÜLETEK TEVÉKENYSÉGI TERÜLETEK

TEVÉKENYSÉGI TERÜLETEK

Tevékenységi területek:

  • Ingatlanfejlesztés – minden ingatlanpiaci szegmensben aktív: irodák, bevásárlóközpontok, szállodák, lakófejlesztések (a LIVING márkanév alatt) és ipari- és logisztikai ingatlanok (a WING Industrial márkanév alatt)
  • Ingatlanbefektetés és portfoliómenedzsment
  • Tervezői szolgáltatások (saját tulajdonú leányvállalat): Aspectus Architect

A WING többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT.

echo investment