GOBUDA Mall

GOBUDA Mall GOBUDA Mall

GOBUDA Mall

A GOBUDA Mall egy 25 ezer négyzetméter bérbe adható területtel, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, a mai kor igényeire választ kínáló, modern bevásárlóközpont, mely Észak-Buda és az agglomeráció első számú bevásárlási és szabadidős desztinációjává válhat. A felújítást követően az épület kívül-belül teljesen megújult és korszerűsödött. A bérlői mix a helyi igényekre szabottan került kialakításra, így megtalálhatóak benne élelmiszerüzletek, valamint szolgáltató egységek, és a mindennapi bevásárlást és ügyintézést segítő boltok. Hamarosan elérhetőek lesznek a szabadidő eltöltésére alkalmas üzletek, úgy mint mozi, színház, fitness terem, cukrászdák, ételudvar és à la carte éttermek, valamint mindezeken felül nemzetközi és hazai divatmárkákat kínáló üzletek. A tetőn egy zöld tetőterasz került kialakításra, mely hamarosan látogatható lesz a nagyközönség számára is.

ELHELYEZKEDÉS

A külső-belső megújulás célja, hogy a GOBUDA Mall Óbuda kiemelt találkozási pontja legyen, ahol egyben a vásárlás élmény is. Kiváló lokációjának köszönhetően (a III. kerületi Bécsi út-Vörösvári út közlekedési csomópontban helyezkedik el) könnyen elérhető autóval, tömegközlekedési eszközökkel (fonódó villamoshálózat) és észak-budai távolsági buszjáratokkal egyaránt.

Galéria

Ajánlatkérés

Kapcsolat

Értékesítés

+36706591119
info@gobudamall.hu

Kérj céged igényeire szabott ajánlatot!

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával – az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően – hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az e-mail címemen és telefonon megkeressen.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.

Ajánlatot kérek